Anna lahjoja asiakkaille ja työntekijöille

Lahjan saaminen aina lämmittää mieltä ja saa hyvälle tuulelle, olkoon se sitten pieni tai suuri. Hyödyllinen käyttöön tuleva lahja myös säilytetään pitkään, ja se muistuttaa aina antajastaan.

Erilaiset yrityksen logolla varustetut liikelahjat ja mainoslahjat ovatkin oiva keino markkinoida yritystä. Ne tuovat yritykselle runsaasti näkyvyyttä mitä erilaisimmissa tilanteissa. Esimerkiksi sateenvarjo logolla tuo näkyvyyttä kaduilla ja logolla varustettu hiirimatto toimistolla.

Voit helposti ostaa liikelahjat verkosta runsaista valikoimista. Lahjaksi voi valita esimerkiksi yrityksen toimialaa kuvastavan tuotteen, joka voi vaikka olla hyövdyllinen yrityksen palveluita käytettäessä. Asiakastapaamisessa kahvit voidaan juoda yrityksen logolla varustetusta mukista, jonka voi antaa asiakkaalle mukaan kotiin vietäväksi.

Hyvinvointia työntekijöille

Asiakkaiden lisäksi myös omia työntekijöitä on aiheellista muistaa lahjoilla aika ajoin. Työntekijät ovat yrityksen merkittävä voimavara, jonka hyvinvoinnista on pidettävä huolta. Työntekijöille jaettavien lahjojen avulla voi tuoda piristystä päivään, ja osoittaa arvostusta heitä kohtaan.

Esimerkiksi kesähelteillä tarpeeseen tuleva lahja on juomapullo, joka varmasti otetaan mielihyvin vastaan. Se myös muistuttaa työntekijöitä pitäämään huolta itsestään ja huolehtimaan riittävästä nesteytyksestä.

Laadukas ja käytännöllinen lahja voi myös kannustaa hyvinvointia edistävien aktiviteettien pariin. Esimerkiksi laadukkaat treenivaatteet, tennis- tai jalkapallot sekä pyöräilykypärä voivat antaa sysäyksen liikunnallisen harrastuksen aloittamiseen.

Tällainen lahja sopii hyvin annettavaksi esimerkiksi liikuntasetelin kanssa. Kun lahja on vielä varustettu yrityksen logolla, tuo se taas näkyvyyttä yritykselle. Näin työntekijät voivat markkinoida yritystä missä ikinä liikkuvatkin.